Basic Line Hottub/Externe kachel/Thermowood/Graniet Beige/Woody

Basic Line Hottub/Externe kachel/Thermowood/Graniet Beige/Woody

Premium Hottub Interne kachel/Graniet zwart/Vurenhout omlijsting

Premium Hottub Interne kachel/Graniet zwart/Vurenhout omlijsting

Basic Line Hottub/Externe kachel/Thermowood/Graniet Zwart/Woody

✔ gegoten PE kunststoffen binnenkuip
✔ ademende houten omlijsting van vurenhout
✔ externe aluminium kachel incl. 2 meter schoorsteen voorzien van regenhoed
✔ aslade voorzien van zuurstof rooster
✔ 2 stuks RVS spanbanden
✔ isolatie ring onder zitting
✔ afvoerset

€ 2.195,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De Welltub Basic Extern is de ultieme hottub om optimaal in te ontspannen voor 4 - 6 personen en heeft een inhoud van +/- 1430 liter. Deze hottub is voorzien van een externe 35 kw netto aluminium kachel. Bij de Welltub Basic Extern zijn alle onvolkomenheden van traditionele hottubs opgelost door gebruik te maken van een uniek ontwerp- en productieproces. Zo wordt voor de Welltub Basic Extern enkel gebruik gemaakt van kwalitatief uitstekende materialen en is de binnenkuip gegoten van recyclebaar PE kunststof. Hierdoor zijn er geen las- en deelnaden aanwezig in de binnenkuip en is lekkage uitgesloten. De binnenkuip van de Welltub is daarnaast zo ontworpen dat de kuip doorloopt in de bovenkant, waardoor u zich nooit kan bezeren aan scherpe randen. De ademende houten omlijsting geeft de hottub een herkenbare authentieke uitstraling en zorgt ervoor dat er geen vocht ontstaat tussen de binnenkuip en de houten omlijsting.


De Welltub Basic Extern voldoet volledig aan de kernwaarden die zo belangrijk zijn: kwaliteit, veiligheid en met aandacht voor het milieu ultiem kunnen ontspannen. Om dat kracht bij te zetten is de Welltub Basic Extern volledig gemonteerd en hoeft u deze enkel op de door u gewenste plek neer te zetten, te vullen met water, en de kachel te ontsteken. Daarna kunt u elk vrij moment genieten van deze heerlijke hottub.

De Welltub Basic Extern onderscheid zich in:
✔ Een gegoten PE kunststoffen binnenkuip
✔ Geen las- of deelnaden aanwezig in de kuip
✔ Geen scherpe randen
✔ Lekkage is onmogelijk
✔ Geen last van polyester of glasfiber osmose
✔ Waterbesparend ontwerp
✔ Snel opgewarmd
✔ Kwalitatief uitstekende materialen
✔ Veiligheid staat voorop
✔ Volledig recyclebare binnenkuip
✔ Met aandacht voor de klant ontworpen en geproduceerd
✔ Authentieke uitstraling
✔ Ademende houten omlijsting
✔ Onderhoudsvriendelijk


Het gemak van kunststof en de uitstraling van hout
Wat is er mooier dan na een dag hard werken heerlijk te relaxen in uw eigen Hottub? De Basic Line Hottubs zijn van sterk polyethyleen kunststof gemaakt. Polyethyleen is een zachte kunststof dat buigzaam blijft onder grote krachten en niet breekt. De kunststof kuip heeft een ingegoten bank rondom, waardoor er minder water nodig is om de hottub te vullen. Daarnaast is de kuip gegarandeerd waterdicht, omdat deze uit één geheel is gemaakt. Het grote voordeel ten opzichte van een houten hot tub is dat de Basic Line Hottub van niet altijd vol water hoeft te bijven staan.

Showroommodel hottub
In onze showroom in Hoogeveen, Drenthe, hebben wij meerdere showroommodellen hottubs voorradig. Bezoekt u onze showroom om de verschillende materialen te bekijken en vergelijken. Wij zijn als sinds 1993 thuis in welnessproducten, als sauna's en zonnebanken. Wij voorzien u graag van passend advies en maken een maatwerk prijs voor u op basis van uw wensen. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons op te nemen.

Meer informatie
Aantal personen 4-6
Houtsoort Thermowood
Kachel Extern
Kleur kunststof Graniet zwart
Op- of inbouw Opbouw