Basic Line Hottub/Intern/Zwart graniet kunststof/Thermowood hout

Diameter: 170 cm.

De Welltub Basic Intern is de ultieme hottub om optimaal in te ontspannen voor 2-4 personen en heeft een inhoud van +/- 1300 liter. Deze hottub is voorzien van een interne 20 kw netto aluminium kachel. Bij de Welltub Basic Intern zijn alle onvolkomenheden van traditionele hottubs opgelost door gebruik te maken van een uniek ontwerp- en productieproces. Zo wordt voor de Welltub Basic Intern enkel gebruik gemaakt van kwalitatief uitstekende materialen en is de binnenkuip gegoten van recyclebaar PE kunststof. Hierdoor zijn er geen las- en deelnaden aanwezig in de binnenkuip en is lekkage uitgesloten. De binnenkuip van de Welltub is daarnaast zo ontworpen dat de kuip doorloopt in de bovenkant, waardoor u zich nooit kan bezeren aan scherpe randen. De ademende houten omlijsting geeft de hottub een herkenbare authentieke uitstraling en zorgt ervoor dat er geen vocht ontstaat tussen de binnenkuip en de houten omlijsting.
€ 1.895,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De Welltub Basic Intern voldoet volledig aan de kernwaarden die zo belangrijk zijn: kwaliteit, veiligheid en met aandacht voor het milieu ultiem kunnen ontspannen. Om dat kracht bij te zetten is de Welltub Basic Intern volledig gemonteerd en hoeft u deze enkel op de door u gewenste plek neer te zetten, te vullen met water, en de kachel te ontsteken. Daarna kunt u elk vrij moment genieten van deze heerlijke hottub.


De Welltub Basic Intern onderscheid zich in:
✔ Een gegoten PE kunststoffen binnenkuip
✔ Geen las- of deelnaden aanwezig in de kuip
✔ Geen scherpe randen
✔ Lekkage is onmogelijk
✔ Geen last van polyester of glasfiber osmose
✔ Waterbesparend ontwerp
✔ Snel opgewarmd
✔ Kwalitatief uitstekende materialen
✔ Veiligheid staat voorop
✔ Volledig recyclebare binnenkuip
✔ Met aandacht voor de klant ontworpen en geproduceerd
✔ Authentieke uitstraling
✔ Ademende houten omlijsting
✔ Onderhoudsvriendelijk

Hottub ingraven mogelijk
Wanneer u de hottub wilt ingraven, is dit met de kunsstof hottub heel goed mogelijk. Ook omdat deze hottub een interne kachel heeft is deze prima geschikt voor inbouw. Uiteraard wordt een inbouwhottub niet voorzien van de houten omlijsting. In ongeveer 2 uur bereikt de hot tub op een watertemperatuur van 37 graden. Door ingraving wordt de warmte nog beter vast gehouden. Wilt u liever een hottub met externe kachel? De Basic Line is ook leverbaar met een externe kachel. Het voordeel hiervan is dat er meer ruimte in de hottub overblijft. 
 

Showroommodel hottub
In onze showroom in Hoogeveen, Drenthe, hebben wij meerdere showroommodellen hottubs voorradig. Bezoekt u onze showroom om de verschillende materialen te bekijken en vergelijken. Wij zijn als sinds 1993 thuis in welnessproducten, als sauna's en zonnebanken. Wij voorzien u graag van passend advies en maken een maatwerk prijs voor u op basis van uw wensen. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons op te nemen.

Meer informatie
Aantal personen 2-4
Diameter 170 cm
Houtsoort Thermowood
Kachel Intern
Kleur kunststof Graniet zwart
Op- of inbouw Opbouw