Basic Line Hottub met interne kachel Graniet Beige / Thermowood

Basic Line Hottub met interne kachel Graniet Beige / Thermowood

Basic Line Hottub/Intern/Beige graniet kunststof/Thermowood hout

Basic Line Hottub/Intern/Beige graniet kunststof/Thermowood hout

Basic Line Hottub / interne kachel Graniet Beige / Red Cedarhout

Diameter: 170 cm.

✔ gegoten PE kunststoffen binnenkuip
✔ ademende houten omlijsting van vurenhout
✔ interne aluminium kachel incl. 2 meter schoorsteen voorzien van regenhoed
✔ vuren beschermhek
✔ 2 stuks RVS spanbanden
✔ isolatie ring onder zitting
✔ afvoerset

€ 2.195,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
De Welltub Basic Intern is de ultieme hottub om optimaal in te ontspannen voor 2-4 personen en heeft een inhoud van +/- 1300 liter. Deze hottub is voorzien van een interne 20 kw netto aluminium kachel. Bij de Welltub Basic Intern zijn alle onvolkomenheden van traditionele hottubs opgelost door gebruik te maken van een uniek ontwerp- en productieproces. Zo wordt voor de Welltub Basic Intern enkel gebruik gemaakt van kwalitatief uitstekende materialen en is de binnenkuip gegoten van recyclebaar PE kunststof. Hierdoor zijn er geen las- en deelnaden aanwezig in de binnenkuip en is lekkage uitgesloten. De binnenkuip van de Welltub is daarnaast zo ontworpen dat de kuip doorloopt in de bovenkant, waardoor u zich nooit kan bezeren aan scherpe randen. De ademende houten omlijsting geeft de hottub een herkenbare authentieke uitstraling en zorgt ervoor dat er geen vocht ontstaat tussen de binnenkuip en de houten omlijsting.


De Welltub Basic Intern voldoet volledig aan de kernwaarden die zo belangrijk zijn: kwaliteit, veiligheid en met aandacht voor het milieu ultiem kunnen ontspannen. Om dat kracht bij te zetten is de Welltub Basic Intern volledig gemonteerd en hoeft u deze enkel op de door u gewenste plek neer te zetten, te vullen met water, en de kachel te ontsteken. Daarna kunt u elk vrij moment genieten van deze heerlijke hottub.

De Welltub Basic Intern onderscheid zich in:
✔ Een gegoten PE kunststoffen binnenkuip
✔ Geen las- of deelnaden aanwezig in de kuip
✔ Geen scherpe randen
✔ Lekkage is onmogelijk
✔ Geen last van polyester of glasfiber osmose
✔ Waterbesparend ontwerp
✔ Snel opgewarmd
✔ Kwalitatief uitstekende materialen
✔ Veiligheid staat voorop
✔ Volledig recyclebare binnenkuip
✔ Met aandacht voor de klant ontworpen en geproduceerd
✔ Authentieke uitstraling
✔ Ademende houten omlijsting
✔ Onderhoudsvriendelijk

Het gemakt van kunststof en de uitstraling van hout
Wat is er mooier dan na een dag hard werken heerlijk te relaxen in uw eigen Hottub? De Basic Line Hottubs zijn van sterk polyethyleen kunststof gemaakt. Polyethyleen is een zachte kunststof dat buigzaam blijft onder grote krachten en niet breekt. De kunststof kuip heeft een ingegoten bank rondom, waardoor er minder water nodig is om de hottub te vullen. Daarnaast is de kuip gegarandeerd waterdicht, omdat deze uit één geheel is gemaakt. Het grote voordeel ten opzichte van een houten hot tub is dat de Basic Line Hottub van niet altijd vol water hoeft te bijven staan. Door de vurenhouten, thermowood of  red cedar houten omlijsting heeft de hottub wel dezelfde warme uitstraling als een volledig houten hottub.

Hottub ingraven mogelijk
Wanneer u de hottub wilt ingraven, is dit met de kunsstof hottub heel goed mogelijk. Ook omdat deze hottub een interne kachel heeft is deze prima geschikt voor inbouw. Uiteraard wordt een inbouwhottub niet voorzien van de houten omlijsting. In ongeveer 2 uur bereikt de hot tub op een watertemperatuur van 37 graden. Door ingraving wordt de warmte nog beter vast gehouden. Wilt u liever een hottub met externe kachel? De Basic Line is ook leverbaar met een externe kachel. Het voordeel hiervan is dat er meer ruimte in de hottub overblijft. 
 

Showroommodel hottub
In onze showroom in Hoogeveen, Drenthe, hebben wij meerdere showroommodellen hottubs voorradig. Bezoekt u onze showroom om de verschillende materialen te bekijken en vergelijken. Wij zijn als sinds 1993 thuis in welnessproducten, als sauna's en zonnebanken. Wij voorzien u graag van passend advies en maken een maatwerk prijs voor u op basis van uw wensen. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons op te nemen.

Meer informatie
Aantal personen 2-4
Diameter 170 cm
Houtsoort Red cedar
Kachel Intern
Kleur kunststof Graniet beige
Op- of inbouw Opbouw