Strandkorven vormen nog steeds een herkenbaar beeld van de Duitse kust. In de meeste badplaatsen in Duitsland aan de Noordzee en de Oostzee is deze bijzondere strandstoel nog steeds te vinden. Strandkorven kwamen aan het einde van de 19e eeuw op. Ze zijn ontworpen met als doel om ook van het strandleven te kunnen genieten wanneer het waait.

Wat is een strandkorf?

De Strandkorf is een klein huisje waar je alleen of met z'n tweeën in kan zitten of liggen. Zelfs op drukke stranden zorgt het voor een gevoel van privacy. Als het warm en zonnig is biedt de Strandkorf een fijne schaduwplek.

De strandstoel heeft aan drie kanten een goede beschutting tegen de wind. Zo kun je ook buiten het zomerseizoen genieten van het strand zonder hinder van het zand. Bovendien biedt de strandstoel handige mogelijkheden om spullen op te bergen zodat ze niet in aanraking komen met het zand.

Strandkorf voor in de tuin

De Strandkorf is oorspronkelijk ontworpen voor gebruik op het strand. Maar door de grootte zijn ze toch wat lastig om mee te nemen. Maar met de rotan look is de Duitse strandstoel ook een mooie aanwinst voor in de tuin, op terras, of als uitbreiding op de loungeset. Het nostalgische ontwerp zorgt voor een unieke en romantische sfeer. Met een Strandkorf creëer je eenvoudig je eigen privé plekje in de tuin.

Een Strandkorf kopen?

Van Dalfsen Zon en Sauna heeft een breed aanbod Strandkorven op voorraad. De Strandkorf is verkrijgbaar in verschillende varianten en uitvoeringen. Afhankelijk van het materiaal, de grootte en de verstelbaarheid zijn de strandkorven verkrijgbaar van €399 tot €1999.

Bekijk het assortiment Strandkörbe >

Zeker weten dat de strandkorf mooi blijft? Een groot deel van onze strandkorven heeft uitneembare kussens die gewassen kunnen worden. Daarnaast is het verstandig om een beschermhoes mee te bestellen. De hoes zorgt voor een goede bescherming tegen weersinvloeden. Zo kunt u de strandstoel het hele jaar buiten laten staan.

Kwaliteit gegarandeerd

De strandkorven die wij leveren zijn vervaardigd uit 100% weerbestendig vlechtwerk. Ook is het materiaal UV bestendig, zodat verkleuring tegen wordt gegaan. Het gebruikte textiel is van hoogwaardige kwaliteit. Wilt u graag zelf komen ervaren hoe een strandkorf zit en uit welke materialen zij zijn vervaardigd, dan nodigen we u van harte uit in onze showroom. Naast standkorven staat Van Dalfsen zon & sauna ook bekend om het ruime assortimenten hot tubs, infrarood sauna's, zonnebanken en zwembaden

Duitse strandkörbe strandkorb strandstoel strandkorf

Proberen hoe zo'n Duitse strandstoel aanvoelt? Kom gerust langs in onze showroom in Hoogeveen om het aanbod strandkorven te bekijken.

Duitse strandkorbe