Inbouw hot tubs

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina

Luxe met een hot tub inbouw

Lekker met je geliefde samen ontspannen in een hot tub? Dat wil toch iedereen na een dag hard werken. Of met vrienden het weekend inluiden in de hottub met een drankje? Ook heerlijk. Nu kan een hottub best wat ruimte innemen in je tuin en past het uiterlijk van Hot Tubs niet binnen iedereens smaak. Met een inbouw hottub hoef je niet tegen de zijkanten van de kuip aan te kijken. Door de hottub in te graven in de grond of te omringen met een houten constructie, maak je het de luxe eyecatcher van je tuin.

Waarom een inbouw hottub kopen

Wanneer je graag een houtgestookte hottub in je tuin wilt, heb je verschillende keuzes. Zo kun je bepalen of je de hottub los wilt plaatsen of dat je deze wilt inbouwen. Dit laatste kan een oplossing zijn wanneer je niet constant tegen een unit in je tuin aan wilt kijken. Een inbouw hottub kun je ingraven in je tuin of verwerken in bijvoorbeeld houten vlonders. Daarnaast hoef je bij een inbouw hottub de buitenkant niet schoon te houden. Deze zit immers in de grond. Dit scheelt je dus een hoop werk.

De voordelen van een inbouw hot tub

  • Een ingebouwde hot tub staat mooi en luxe
  • Je hoeft de buitenkant van de hottub niet schoon te maken
  • Verkrijgbaar in verschillende modellen, basic, premium en exclusive
  • Je kunt de inbouw hottub ombouwen met ander materiaal zoals houten vlonders, waardoor je zelf de uitstraling bepaalt
Een inbouw hottub heeft een hoop voordelen voor jou en je tuin

Verschillende modellen

Binnen ons assortiment hebben we verschillende modellen inbouw hottubs. Wij delen deze op in drie lijnen: Basic, Premium en Exclusive. Van ieder model hebben wij een casco kuip en een kuip waarbij de hot tub kachel is ingebouwd. Onze basic lijn is de goedkoopste variant. De hottubs in deze lijn hebben een diameter van 170 centimeter en zijn geschikt voor 4 tot 5 personen. De hottubs uit de premium lijn hebben een iets hogere zitting en een iets schuinere rugleuning. Dit draagt bij aan het comfort wanneer je gebruik maakt van de hottub. Onze premium inbouw hot tubs zijn geschikt voor 3 personen vanwege het bankje wat enkel aan één kant van het bad zit. De exclusive variant is qua formaat iets groter, deze heeft namelijk een diameter van 180 centimeter. Het bad heeft daarnaast ook weer een schuinere rugleuning en een bredere zitbank. Beide zorgen ervoor dat dit bad qua comfort bovenaan staat. Toch kun je in alle drie heerlijk genieten, of je nu alleen bent of met meerdere personen.

Wat kost een inbouw hottub

Wat je betaalt voor een inbouw hottub is afhankelijk van verschillende factoren. Zo kies je natuurlijk zelf voor wel model je wilt gaan. Onze basic lijn ligt qua prijs het laagst, deze is al te kopen vanaf € 895,- exclusief kachel. Kies je voor iets meer comfort, dan kun je denken aan de premium of exclusive lijn. Deze liggen qua prijs ook hoger. Daarnaast kun je je inbouw hottub nog verrijken met verschillende Hot Tub accessoires, denk hierbij aan een bar of aan een kunststof deksel. Dit zijn losse onderdelen die ook verkrijgbaar zijn in onze webshop.

Een hottub inbouw kopen

Voor het kopen van een inbouw hot tub ben je bij Van Dalfsen Zon & Sauna aan het juiste adres. In de webshop vind je alle verschillende modellen. Daarnaast ben je ook altijd welkom in onze fysieke showroom in Hoogeveen. Hier kun je alle verschillende hottubs op je gemak bekijken en kunnen wij je voorzien van deskundig advies. Samen vinden we de perfecte inbouw hottub voor jou. Regelmatig hebben wij Hot Tub aanbiedingen waardoor jij nog voordeliger kunt ontspannen.

Contact, informatie en advies

Bij Van Dalfsen Zon & Sauna vind je een groot aanbod inbouw hottubs van uitstekende kwaliteit. Maar dat is niet het enige, je kunt bij ons ook terecht voor infraroodsauna’s, zonnebanken en zonnehemels, zwembaden en strandkorven. Al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn gemaakt zodat jij alleen nog maar hoeft te ontspannen. Wil jij een Hot tub inbouwen in je eigen tuin? Neem dan gerust een kijkje in ons assortiment of kom langs in onze fysieke showroom. Heb je nog vragen over de inbouw hottub of over één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op en dan helpen we je graag verder.

Een inbouw hottub kopen doe je bij Van Dalfsen Zon & Sauna