Hot Tubs

Van hoog naar laag sorteren

Producten 31-55 van 55

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 31-55 van 55

Pagina
per pagina

Heerlijk ontspannen met een Hot Tub

Na een drukke dag is het heerlijk om je even terug te trekken in een oase van rust. Dat kan ook in je eigen achtertuin. Door een Hot Tub te kopen en te installeren in je tuin, kun je wanneer je maar wilt, heerlijk relaxen en ontspannen. Of je nu op een lekkere zomeravond of op een koele winterdag wilt genieten van de buitenlucht, met een Hottub is het mogelijk. Niet alleen geeft het je een heerlijk gevoel van ontspanning, ook zorgt het heerlijke warme water voor het ontlasten van je spieren. Na een intensieve workout, is het dan ook erg fijn je even terug te trekken in je Hot Tub. Een ander groot voordeel is dat de Hot Tub groot genoeg is voor meerdere personen. Nodig je vrienden en familie uit en maak er een gezellig feestje van.

Waarom een Hottub kopen

  • Comfortabel ontspannen
  • Het hele jaar door genieten
  • Je spieren worden ontlast
  • Vermindering van stress
  • Verkrijgbaar in verschillende modellen
Comfortabel ontspannen
Het hele jaar door genieten
Je spieren worden ontlast

Verschillende Hot Tubs te koop

Hot Tubs zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo zijn er Hot Tubs waar de kachel in de kuip is ingebouwd, de Hot Tub met interne kachel, maar ook modellen met externe kachels. Omdat bij de Hot Tubs met interne kachel de verwarming van het water plaatsvindt in het bad, is er minder zitruimte beschikbaar. Wel zit je ‘dichter bij het vuur’ en dat kan erg behaaglijk zijn. Ook heb je geen last van een aparte kachel die naast de tubstaat en neemt deze dus minder ruimte in beslag. Je kunt de kachel stoken vanaf de bovenkant. Met een rekje is de kachel afgeschermd van de zitplaatsen. Je kunt ook een Hot Tub kopen met een externe kachel. Deze Hot Tub kachels worden naast de hottub geplaatst, zodat je meer zitruimte overhoudt en je met vrienden en familie volop kunt genieten in je Hot Tub. Het water wordt verwarmd door de natuurlijke circulatie van het water tussen de kachel en hottub. Een ander voordeel van een Hot Tob met een kachel naast de kuip, is dat je makkelijk bij de kachel kunt en dat maakt het stoken een stuk eenvoudiger. Hetzelfde geldt voor het schoonmaken van de kachel. Doordat de externe kachel een volledig dicht deksel heeft, komt er geen rommel in de tub.

Voor het kopen van je hottub ben je bij Van Dalfsen zon en sauna aan het juiste adres

Basic, Premium of Exclusive

In ons assortiment van Hottubs, kun je drie verschillende lijnen ontdekken. Zo hebben we de Basis Hottubs met kachels, de Premium Hot Tubs en de Exclusive modellen. Deze verschillende modellen zijn zowel met interne kachel als met externe kachel te koop.

Het grootste verschil tussen deze modellen is het comfort. De zitplaatsen van de Basic line zijn wat rechter wat dieper. Bij de Premium modellen zit je wat hoger en tegen een schuine wand, maar heb je wat meer diepte voor je benen. De Exclusive lijn biedt nog wat meer comfort. Met schuin aflopende brede zitplaatsen en een dieper gedeelte voor je benen, zit je heerlijk in deze Hot Tub.

Kenmerken van de verschillende Hot Tubs uit ons assortiment

Basic Line Premium Line Exclusive Line
Smalle kunststof bovenrand Brede kunststof bovenrand Brede kunststof bovenrand
Diepe zit Hogere zit voor meer comfort Hogere zit voor meer comfort
Vrijwel rechte achterwand Schuine achterwand Schuine achterwand
Smalle spanbanden Houtwerk net vrij van de grond Houtwerk net vrij van de grond
    Breed schuinaflopende zitplaatsen met veel beenruimte

Een Hot Tub in de tuin

De Hottubs in onze webshop zijn allemaal hout gestookt. Niet alleen zorgt dit voor een gezellig en knus gevoel, ook wordt het water in je Hottub heerlijk verwarmd op een ouderwetse manier, wat zorgt voor nog meer beleving. Een Hot tub met kachel in je tuin zorgt voor een gevoel van rust en ontspanning. Je bent als het ware op vakantie in eigen tuin.

De hout gestookte Hot Tub is daarnaast ook voordelig in energie. Anders dan elektrisch verwarmde spabaden, heeft deze tub geen stroom nodig.

Ook heb je geen last van zoemende motors, maar geniet je van een heerlijk knisperend vuurtje op de achtergrond, wat je een nog knusser gevoel geeft.

Een kunststof kuip

De authentieke Hot Tubs worden geheel geproduceerd uit hout. De houten kuip, water dat verwarmd wordt met een houtkachel in een landelijke omgeving, dat is het echte Hut Tub gevoel. Toch raden wij de kunststof kuip aan. Het hout heeft namelijk veel meer onderhoud nodig, dan het kunststof.

Daarnaast kan het hout krimpen, wanneer het bad leegstaat en dat kan weer leiden tot lekkage. Zelfs met goed onderhoud, kan deze na een paar jaar al toe zijn aan vervanging. Een kunststof Hot Tub kuip daarentegen heeft een stuk minder onderhoud nodig. Je kunt de Hottub tijdens een vorstperiode prima leeg laten staan.

Ook is kunststof eenvoudiger schoon te maken, vanwege het gladde naadloze oppervlak. Met een kunststof kuip is het daarnaast ook eenvoudig om dat authentieke Hot Tub gevoel te verkrijgen. De omlijsting van de Tub is namelijk van hout gemaakt. Dit Thermowood is thermisch gemodificeerd naaldhout, wat dankzij de thermische behandeling van het hout het vocht reduceert.

Het is een duurzame houtsoort met een prachtige bruine kleur. Het is stabiel hout, wat minimaal krimpt en uitzet en daardoor snel waterdicht is. Daarnaast geeft het jouw Hot Tub een geweldige natuurlijke uitstraling.

Hot Tub inbouwen

Het is ook mogelijk om je hottub in zijn geheel of gedeeltelijk in te bouwen. Op deze manier is de Hot Tub iets minder prominent aanwezig in je tuin. Vooral bij kleine tuinen is dit een voordeel, doordat de tuin groter lijkt.

Een ander voordeel van het ingraven van de tub, is dat je de tub een geheel eigen uitstraling kunt geven, naar jouw smaak. Wil je een eigen Hot Tub inbouwen, dan kun je gebruik maken van de Inbouw Hot Tubs uit onze webshop.

Je koopt dan een kunststof kuip, eventueel in combinatie met een kachel. De inbouwmodellen maken veelal gebruik van een interne kachel. Op die manier is de Hot Tub in zijn geheel weggewerkt.

De Hot Tub uitbreiden met accessoires

Een hottub is eenvoudig uit te breiden met verschillende Hot Tub accessoires. Denk aan een leuk bijpassend trapje, waarmee je eenvoudig de Hot Tub kunt betreden of plaats een Thermowood bar aan de rand, zodat je jouw glas makkelijk kunt neerzetten.

Wil je ook in de donkere avonden gebruik maken van jouw Hot Tub, dan is het ook mogelijk om LED verlichting in te bouwen. Je krijgt dan een geweldig sfeervol effect. Daarnaast kun je jouw hottub ook uitbreiden met een set massagejets en luchtbubbel jets.

Deze worden aan de zijkant gemonteerd en zorgen voor een stevige lichaamsmassage. Je spieren worden heerlijk gemasseerd in een ontspannen houding, waardoor je nog meer tot rust komt.

Hoe onderhoud je een hottub

Een Hot Tub is erg makkelijk in gebruik. Je vult eerst de kuip met water en kunt daarna de kachel opstoken. Na ongeveer een uur of twee is de Hot Tub op temperatuur. Je kunt plaatsnemen en genieten! De Hot tub heeft wel enig onderhoud nodig.

Wanneer je geen gebruik maakt van waterbehandeling producten of andere reinigingsmiddelen, zal het water ongeveer één week bruikbaar blijven. Na die week laat je het water eruit lopen en reinig je de kuip met schoonmaakmiddel en een doekje. Uiteraard dien je de kuip goed na te spoelen. Wij raden voor het schoonmaken badkamer schoonmaakproducten aan.

Chloor, soda en andere agressieve schoonmaakmiddelen kun je beter niet gebruiken, omdat deze je kachel aan kunnen tasten. Wanneer je langer van het water gebruik wilt kunnen maken, kun je ervoor kiezen een zandfilterpomp aan te schaffen. Deze reinigt het water en haalt het vuil eruit. Met een zandfilterpomp in combinatie met desinfectiemiddel (niet op chloorbasis) kun je het water zeker twee maanden gebruiken. Er zijn ook afdekkingen voor de Hot Tubs verkrijgbaar.

Deze zorgen ervoor dat het water minder snel afkoelt, maar zorgen er ook voor dat het water vrij blijft van onder andere vallend blad.

Hot Tub kopen bij Van Dalfsen Zon & Sauna

Ben je van plan een hottub te kopen? Dan ben je bij Van Dalfsen Zon & Sauna aan het juiste adres. In onze webshop vind je veel verschillende modellen en accessoires. Ook hebben we regelmatig leuke Hot Tub aanbiedingen in onze webshop.

Liever de Hot Tub in het echt bekijken? Dat is ook mogelijk. Bezoek onze showroom in Hoogeveen en bespreek je wensen met onze medewerkers. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen we je passend advies geven, zodat je de hottub kunt kopen die het beste aansluit bij je wensen. Twijfel je nog over de aanschaf van een Hot Tub of geef je een feestje waar een Hot Tub meer dan welkom is?

Dan bieden wij je de mogelijkheid een Hot Tub te huren. Wil jij een Hot Tub huren voor een feestje of andere gelegenheid? Informeer dan naar de mogelijkheden en beschikbaarheid en wellicht geniet jij binnenkort met je vrienden en familie van een heerlijk warm bad!

Je hottub koop je bij Van Dalfsen zon en sauna

Veelgestelde vragen

Contact, informatie en advies

Bij Van Dalfsen Zon & Sauna vind je mooie Hottubs van uitstekende kwaliteit. Daarnaast kun je bij ons terecht voor infraroodsauna’s, zonnebanken en zonnehemels, zwembaden en strandkorven. Al onze producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn veelal verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ook een Hot Tub met kachel kopen voor in je tuin? Bekijk het aanbod en maak je keuze. Op zoek naar meer informatie of heb je een vraag over één van onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.