Zandfilter demontage set

Zandfilter demontage set

Flowclear inhang skimmer filter

Flowclear inhang skimmer filter

HydroJet 6 Ventury massagejets en 10 luchtbubbel jets

HydroJet 6 Ventury massagejets

Een massagejetset bestaat uit een set van 6 Ventury-jets welke in de zijkant van de Hottub worden gemonteerd. Deze worden via een verdeelunit verbonden door middel van dunne slangen welke een warmte kunnen verdragen tot 68°C. De set wordt 'Plug and Play' geleverd inclusief 3,5 mtr aansluitslang waar de Jetpomp op wordt aangesloten zodat de Jetpomp in een droge ruimte kan worden geplaatst. De Jetpomp is aan- en uit te schakelen middels een pneumatische button die in de rand van de Hottub is ingebouwd. Dit zorgt dus voor een veilige schakeling van het systeem zonder dat er stroom in de buurt van de Hottub komt. Massagejets bieden een stevige lichaamsmassage en in combinatie met het diepe bad heeft u een geweldige gewichtloze bewegingsvrijheid zodat alle vermoeide spieren gemasseerd worden in een ontspannen houding. Tevens zorgt een grote watermassa voor een opstuwend effect van het lichaam alsmede een goed fysiek en mentaal gevoel waardoor u tot rust komt.

  • Krachte whirlpoolpomp
  • Pneumatische schakelaar met luchtslang
  • Aanzuigrooster
  • 6 Hydrojet met easy klikaansluiting
  • koppelingen en aansluitslang
€ 1.245,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Een luchtbubbelset bestaat uit een set van 10 luchtjets die verwarmde lucht in het water blazen, de luchtjets worden onder in de Hottub aan de zijkant  gemonteerd.
Deze worden via een verdeelunit verbonden door middel van dunne slangen welke een warmte kunnen verdragen tot 68 °C.
De verwarmde luchtblower is aan- en uit te schakelen middels een pneumatische button die in de rand van de Hottub is ingebouwd.
Dit zorgt dus voor een veilige schakeling van het systeem zonder dat er stroom in de buurt van de Hottub komt.
De luchtbubbelset in de Hottub zorgen voor een aangename ontspannen sfeer in uw bad en bevorderen tevens de opwarmtijd.
Wanneer u tijdens het stoken af en toe de luchtblower laat draaien dan zal de warmte in de Hottub beter verdeeld worden.