Infrarood sauna Saffier 1 persoons

Infrarood sauna Saffier 1 persoons

Infrarood sauna Saffier 3 persoons Hoekmodel

Infrarood sauna Saffier 3 persoons Hoekmodel

Infrarood sauna Saffier 2 persoons

Controlpanel & stralers Saffier
Het verschil tussen Opaal uitvoering en Saffier uitvoering, is dat Saffier variant dimbare Full Spectrum stralers heeft, zodat u zelf de intensiteit van de straler kunt instellen.
Ook heeft Saffier een ventilator in het plafond.

Een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met Mp3 speler en geïntegreerde Bluetooth, inclusief speaker. De stralers zijn vernieuwd en de intensiteit van de warmte is instelbaar in 0%, 25%, 50%, 75% en 100%.
Canadees Hemlock
De infraroodcabine is gemaakt van Canadees Hemlock. Deze sterke, stabiele naaldhoutsoort komt uit het hoge noorden van Canada en heeft een fijne structuur zonder noesten. De houtsoort is in het bijzonder geschikt voor het gebruik in infraroodcabines doordat het zorgt voor een gelijkmatige warmteafgifte.
Specificaties:
Afmetingen: 130 x 94 x 190 cm
1 bank van 45 cm breed
Geschikt voor 2 personen
Bedieningspaneel met Mp3 speler en geïntegreerde Bluetooth incl.
speaker
Temperatuursensor
Deur van 6 mm dik veiligheidsglas
Afgewerkt met decoratief grijs hout
Kleurentherapie lamp
Deurgreep van Canadees Hemlock
Eenvoudig zelf te monteren
Totaal vermogen 2000 Watt. Achterzijde 2 x 400 Watt (800 Watt), kuiten 1 x 400 Watt, zijkant 2 x 400 Watt Werkt op een normaal stopcontact (geen krachtstroom nodig) 2 jaar garantie op cabine/besturing/stralers en bedieningspaneel

 
What do you want to do ?
New mail
€ 1.995,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
De Infrarood sauna is geschikt voor iedereen, men kan de infrarood sauna gebruiken voor ontspanning, ontstressen of voor therapeutische doeleinden. Een half uurtje genieten van deze heerlijke infrarood warmte is een weldaad voor het lichaam. Na het gebruik van de Infrarood sauna kunt u zich warm afdouchen, dus geen koude dompelbaden. Tijdens deze “sauna-gang” kunt u luisteren naar uw eigen muziek doormiddel van bluethooth aansluiting. De sauna beschikt ook over een kleurentherapielamp die u kunt instellen op de door u gewenste kleur. De verschillende kleuren hebben een positieve invloed op uw gemoedstoestand. De Full Spectrum straler (IR-A) is vooral bedoeld voor extra diepte werking van de warmte, dus voor de spieren en gewrichten en reumatische klachten en huidproblemen. De Full Spectrum is binnen enkele seconden op bedrijfstemperatuur en hoeft dus niet te worden voorverwarmd. GRATIS BEZORGD DOOR HEEL NEDERLAND !!
Meer informatie
Aantal personen 2
Afmeting 130 x 94 x 190 cm
Houtsoort White Ceder