Nobel 180 Infrarood sauna

Afmetingen 180 x 120 x 200 cm.

Overzicht plattegrond Nobel Sauna

8 magnesiumoxide stralers Totaal 3200 Watt
Digitale bediening
Dimbare stralers 
80 mm dubbelwandig cedar hout
Aroma therapie
Kleuren therapie
Automatische ventilatie
Radio met 2 speakers en mp3 en USB aansluiting
230 Volt           
Eenvoudige montage

€ 2.799,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Nobel Infrarood sauna een sauna voor iedereen.

De Nobel Infrarood sauna is geschikt voor iedereen, men kan de infrarood sauna  gebruiken voor ontspanning, ontstressen  of voor therapeutische doeleinden. Een half uurtje genieten van deze  heerlijke infrarood warmte  is een weldaad voor het lichaam. Na het gebruik van de Infrarood sauna kunt u  zich warm afdouchen, dus geen koude dompelbaden. Tijdens deze “sauna-gang” kunt u luisteren naar de muziek van de  ingebouwde FM radio of naar uw eigen favoriete muziek doormiddel van de MP3 of USB aansluiting  De sauna beschikt ook over een kleurentherapielamp die u kunt instellen op de door u gewenste kleur. De verschillende kleuren hebben een positieve invloed op uw gemoedstoestand. De Nobel Infrarood sauna heeft ook de mogelijkheid om de stralers te dimmen voor het geval dat het te heet wordt, dit is vooral bij de rugstraler prettig omdat hierbij de afstand tussen de straler en de huid redelijk klein is.    

Deze cabine is uit te voeren met verschillende infrarood stralers, we zetten ze even op een rij:

De Nobel heaters voor sauna's op een rij

De keramische straler (IR-C) deze straler is puur bedoeld voor het transpireren. Dit is een lange golf straler. Deze straler heeft ongeveer 20 minuten voorverwarm tijd nodig.

De Magnesiumoxide straler (IR-B) is vooral ter ontspanning en ontgifting (detox) en afvallen. Dit is een middengolf straler. Deze straler heeft een opwarm tijd van 15 minuten nodig.

De Full Spectrum straler (IR-A) is vooral bedoeld voor extra diepte werking van de warmte, dus voor de spieren en gewrichten en reumatische klachten en huidproblemen. De Full Spectrum is binnen enkele seconden op bedrijfstemperatuur en hoeft dus niet te worden voorverwarmd

Nobel Flex Duo Heater (IR-A+B ) dit is een combistraler. De straler heeft het beste van beide werelden in één straler. De straler heeft zowel de Magnesiumoxide als de Full Spectrum straler in zich. Doormiddel van een schakelaar kunt u bepalen welk type straler u wilt gebruiken.

Triple Therapy Heather (IR-A+B+C+) dit is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Infrarood stralers. Hier heeft u alle 3 mogelijkheden in 1 straler. U kunt doormiddel van de schakelaar bepalen welke straler u wilt gebruiken, lange, midden of korte golf. Wilt u puur transpireren dan schakelt u de straler op de keramische straler, wilt u ontgiften en ontspannen dan gebruikt u de magnesiumoxide straler en wilt u een intensieve therapeutische sessie voor de spieren en gewrichten dan schakelt u op de Full Spectrum straler. Deze straler is extra hoog (80 cm) zodat hij vooral bij lange mensen het volledige lichaam pakt.

Verkrijgbare opties voor de Nobel Infrarood sauna’s zijn:

Floor Heater, dit is een ingebouwd Carbonverwarmingselement in de bodemplaat, waardoor vooral diegene die vaak last hebben van koude voeten nu heerlijk met warme voeten in de Infrarood sauna kunnen zitten. Dit bevordert vooral het gevoel van comfort.

Nobel Sauna optie met Red Ceder houtRed Cederhout is eenmooi en duurzame houtsoort, het heeft de eigenschap dat het niet krimpt of uitzet, dit is met name dus heel geschikt voor sauna’s   die in vochtige ruimtes staan zoals een badkamer of schuur. Red Ceder heeft ook een antibacteriële werking en het reflecteert extra de infrarood warmte richting het lichaam. Ook een groot pluspunt is de typische Red Cedergeur die aan het hout zit, vooral wanneer de sauna weer wordt opgewarmd komt deze geur weer extra naar voren.

Sterrenhemel LED kleurentherapie, sfeervolle LED lampjes in het plafond. U kunt via de display instellen welke kleur u wilt laten branden. De lampjes hebben een grote lichtopbrengst.

Ruggensteun (Ergonomisch), wilt u een keer met de rug tegen de zijwand zitten dan kunt u deze ruggensteun gebruiken, dit voorkomt transpiratie vlekken op de houten zijwand en geeft een comfortabele zithouding.

Extra Zijwand Heather deze straler is ingebouwd in de zijwand zodat u wanneer u tegen de zijwand aan gaat zitten ook de volledige infrarood warmte op de rug ervaart.

 

Montage van de Nobel Infrarood sauna is vrij eenvoudig De sauna wordt geleverd met een duidelijke montage handleiding. Wilt u de sauna liever door ons geïnstalleerd hebben dan kan dat natuurlijk ook.

 

GRATIS BEZORGD DOOR HEEL NEDERLAND !!

Meer informatie
Aantal personen 4
Afmeting 180 x 120 x 200 cm
Houtsoort White Ceder