Altijd verzekerd van een advies op maat dankzij onze kennis en ervaring

Daarom Van Dalfsen

Openingstijden
Showroom

Ma
Gesloten
Di - Do
10.00 - 12.30 uur
13.30 - 17.30 uur
Vr
10.00 - 12.30 uur
13.30 - 17.30 uur
19.00 - 21.00 uur
Za
10.00 - 12.30 uur
13.30 - 17.00 uur
Adri van Dalfsen
Mijn naam is Adri en waarmee kan ik u van dienst zijn?
Stel uw vraag

FAQ - Een hottub met een interne kachel of een externe kachel?

Een hottub met een interne kachel of een externe kachel?

Om optimaal te kunnen genieten van een hottub is het belangrijk dat het water in de hottub wordt verwarmd naar de juiste temperatuur om in te ontspannen. Er zijn twee soorten hottubkachels: een interne kachel of een externe kachel. Beide hebben voor- en nadelen die we op deze pagina uitlichten.

Een interne hottubkachel

Een interne hottubkachel, ook wel een onderwaterkachel genoemd, bevindt zich aan de binnenkant van het de hottub. De kachel staat dus direct in contact met het water. De beleving van 'dicht bij het vuur' zitten is groter bij een hottub met een interne kachel. Vooral als je met z'n tweeën bent of met een kleine groep is een interne hottubkachel erg behaaglijk.

Het schoonmaken en legen van de kachel vergt wel iets meer tijd vergeleken bij een externe kachel.

Het vermogen van de hottubkachel en de inhoud van het bad bepalen hoe lang het duurt om het water op te warmen. 

Het aanbod hottubs met een binnenkachel

Een externe hottubkachel

Een hottubkachel die zich aan de buitenkant van de hottub bevind, wordt ook wel een buitenkachel genoemd. Het grootste voordeel van een externe hottubkachel is de ruimte in het bad. Doordat de kachel buiten de hottub staat, zijn er meer zitplaatsen in het bad. Ook is het bad makkelijker schoon te maken.

Net als bij een interne hottubkachel bepaalt het vermogen van de hottub en de inhoud van het bad hoe lang het duurt om het water te verwarmen.

Ons aanbod hottubs met een buitenkachel

Van Dalfsen Zon en Sauna in Hoogeveen heeft een breed aanbod hottubs op voorraad. We hebben drie verschillende lijnen die verkrijgbaar zijn met een externe hottubkachel.

Bezoek onze showroom of neem contact op

We geven u graag advies op maat. Kom gerust eens langs in onze showroom in Hoogeveen of neem contact met ons op via 0528-230507 of vul het contactformulier in.

*Verplicht

Bezoek onze
showroom