Hapro Mobil Sun HP8540

Hapro Mobil Sun HP8540

Hapro Collagen Sun 26/5

Hapro Collagen Sun 26/5

Hapro Innergize HP 8550

Wilt u genieten van een optimale welnessbeleving in uw eigen huis? Dan is de Hapro Innergize het ideale apparaat voor u! Dit full body wellness solarium kan door haar compactheid en flexibiliteit bijna overal geplaatst worden, zodat u op ieder moment van de dag kunt genieten van een ontspannen wellnessbeleving.

€ 1.199,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Infrarood & UV

De Hapro Innergize combineert infrarood licht met een milde en uitgebalanceerde hoeveelheid UV licht. Het infrarood licht zorgt voor een heerlijk intense verwarming van spieren en gewrichten, waar het milde UV licht een mooie bruine teint geeft en onder andere de aanmaak van Vitamine D stimuleert. Daarnaast biedt de Hapro Innergize aromatische geuren die de wellnessbeleving compleet maken. Bovendien is de Hapro Innergize bijzonder compact en gebruiksvriendelijk. Binnen 10 seconden is het apparaat uitgeklapt en gebruiksklaar om vervolgens na gebruik net zo makkelijk weer ingeklapt en opgeborgen te worden.

Een mooie, gezonde bruine teint en/of uw spierpijn bestrijden en heerlijk ontspannen? Het kan met de Hapro Innergize HP 8550. Deze vereenvoudigde versie van de Hapro Innergize HP 8565 biedt u infraroodwarmte in combinatie met bruining. Dit lichtgewicht apparaat is dankzij het ingenieuze ontwerp in te klappen tot het formaat van een compacte koffer voor eenvoudige en ruimtebesparende opslag.
 
L x B X H (mm):
1130 x 850 x 1600 (open) 
L x B x H (mm):
1175 x 295 x 395 
 
(gesloten)
UV lampen: 
2 x 300Watt
 
Philips Cleo HPA Synergy
Infrarood lampen:
2 x 1100Watt 
 
Philips
Bruiningsgebied:
190 x 70 cm
Gewicht:
19.2 kg 
Tijdsschakelaar: 
Ja
Beschermbrilletjes: 
Ja
Afstandsbediening:
Nee
Garantie: 
2 jaar
 

https://www.youtube.com/watch?v=ZFsPC3Ib-nA

Meer informatie
Soort Zonnehemel
Aantal lampen 4